Gå vidare till innehåll

FRI FRAKT OCH RETUR!

  Om oss

  PETborsten startades i slutet av 2021 med idén om en lite annorlunda webbutik med djurtillbehör. Vi vill vara det roligare och självklara valet oavsett om du behöver hundmat eller ett klösträd till katten.

  Vi är ett litet privatägt aktiebolag som strävar efter att hålla ett unikt sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. I dagsläget erbjuder vi ett brett och unikt sortiment av hund- och kattillbehör.

  Vårt mål är att alltid vara små, att alltid lyssna på kunderna, att alltid vara lyhörda och att fortsätta leta upp de absolut bästa produkterna och erbjuda dom på den svenska marknaden tillsammans med den bästa servicen vi kan ge.

  Vår vision är att tillsammans som 3 drivna entreprenörer förenkla och modernisera e-handeln för gemene djurälskare som oss. Vår fyrbente vän är något som vi hos Petborsten värderar högt, vare sig det är din hund eller katt, därför vill vi kunna erbjuda dig de redskap och produkter som tillåter dig att återbetala den villkorslösa kärlek de ger dig varje dag. Vi vill förenkla och personifiera våra kunders e-handels upplevelse till samma standard och service som din närbutik erbjuder, och helst bättre. 

  Blixtsnabba leveranser, personifierad webbplats och konkurrenskraftiga priser utgör kortfattat vårt ideal som den absolut främsta organisation i Sverige för ditt husdjur.

  30 dagars öppet köp!

  Alltid gratis leverans

  Över 40 000 nöjda kunder!